Werken bij Borrenbergs Groep

Realisatie nieuwe vloeren

Bij MEBO realiseren we nieuwe vloeren, wij noemen dat ook wel zichtvloeren. Denk hierbij aan monolithische betonvloeren, betonvloeren, cementgebonden gietvloeren (Ultratop Mapei), betonterrazzo, MEBO-terrazZo® (powerd by Mapei) en kunststofvloeren.

Monolithische betonvloeren

Monolithisch betekent ‘in één gang’. Dit betekent dat wij in de praktijk in één gang de betonvloer storten en afwerken. Hierbij is het van extreem belang om het verwachtingspatroon van de opdrachtgever te managen. Beton is en blijft een natuurlijk product, het eindresultaat staat op voorhand dan ook niet direct vast. Op basis van onze kennis en ervaring kunnen we opdrachtgevers vooraf wel een goed beeld schetsen van het te verwachte eindresultaat. Ook de keuze voor het juiste wapeningsnet en de aansluiting met een bestaande vloer, bepalen de uiteindelijke uitstraling van de vloer.Lees meer

Beton-terrazzo

Bij Beton-terrazzo strooien wij extra kiezel in voordat we de betonvloer gaan bewerken. Na uitharding (ca. 48 uur) van het beton schuren we de bovenste millimeters weg. Hierdoor ontstaat de uiteindelijke zichtvloer. Ook wordt de vloer door ons verduurzaamd.

Cementgebonden gietvloeren

De cementgebonden gietvloer is een zichtvloer op basis van cement. De vloer wordt na de juiste voorbehandelingen voorzien van een epoxy laag (Ultratop Mapei). De vloer wordt gegoten in een dikte van 5 mm, licht geschuurd en verduurzaamd. Polijsten voor het verkrijgen van een hogere glansgraad is ook mogelijk.

MEBO TerrazZo® [powered by Mapei]

Met MEBO-terrazZo® kan een unieke vloer worden gerealiseerd. Desgewenst volledig naar ‘eigen smaak’. De basis voor dit type vloer is cement en gekleurde kiezel. De vloer wordt na applicatie door ons geschuurd, gepolijst en verduurzaamd.

Kunststofvloeren

Binnen MEBO Flooring verdelen wij kunststofvloeren in vier types: coating-, giet-, troffel- en siergrindvloeren. Iedere ‘situatie’ wordt door ons op locatie bij de klant bekeken. Het gaat immers altijd om specialistisch maatwerk.

Projectstoffering

MEBO Flooring is -net als Borrenbergs Projectinrichting, Vloerbewakers en DichtbijHuis- onderdeel van de Borrenbergs Groep. In de uitvoering zijn we vaak actief voor bouwbedrijven, projectinrichters en architecten of direct voor de eindklanten in zowel het particuliere als zakelijke segment. Wanneer het om projectstoffering gaat schakelen we graag Borrenbergs Projectinrichting in.

Vloer vragen?

Jeroen (verkoop)
Twan (binnendienst)

Beni (technisch)