Werken bij Borrenbergs Groep

Verwijderen en herstellen van bestaande vloeren

Onze extra diensten spitsen zich toe op het slopen en afvoeren van bestaande vloeren en deklagen en het voorbehandelen van ondervloeren. Denk hierbij aan schuren, stralen, frezen en schaven, egaliseren, betonreparaties en het herstellen van verregende betonvloeren. Met ons complete en up-to-date machinepark kunnen we nagenoeg alle ‘vloer-problemen’ oplossen.

Slopen & afvoeren

Tijdens het slopen worden bestaande vloeren / vloerbedekkingen door ons machinaal verwijderd en afgevoerd. Denk hierbij aan: tapijt, PVC, hout, tegels en kunststofvloeren.

Schuren

Bij het schuren van vloeren gaat het bij ons om het machinaal voorbehandelen van een bestaande vloer ter voorbereiding op een nieuwe afwerkvloer.

Frezen

Hoge (dikke) en vaak grove laagdiktes zoals beton en asfalt worden door ons machinaal verwijderd.

Schaven

Tijdens het schaven van vloeren verwijderen we fijne (dunne) laagdiktes. Deze worden door ons machinaal verwijderd. Denk hierbij aan egalisatielagen.

Stralen

Tijdens het stralen van vloeren worden toplagen door ons machinaal verwijderd of opgeruwd. Stralen is vaak een voorbehandeling voor het aanbrengen van een kunststofvloer als afwerkvloer.

Verregende betonvloeren

Een verregende betonvloer kent schade door cement verlies (incorrecte verhouding water / cement) en een niet uitgeharde toplaag. Hierdoor raakt de vloer technisch beschadigd. Met ons complete en up-to-date machinepark zorgen wij ervoor dat de betonvloer weer voldoet aan de technische eisen.

Betonreparaties

Ook voor diverse betonreparaties kun je bij MEBO Flooring terecht. Denk hierbij aan scheuren en gaten of een gebrokkelde betonvloer.

Egaliseren

Tijdens het egaliseren van bestaande vloeren brengen we een nieuwe deklaag / ondergrond aan ter voorbereiding voor de nieuwe afwerkvloer.

 

Polijsten

Tijdens het polijsten wordt een bestaande vloer door ons in verschillende stappen opgewaardeerd.

Voegovergangen

Voegovergangen (hoogteverschillen) in betonvloeren worden door ons aangepast en/of wij herstellen deze. Dit doen we vaak ter hoogte van dilataties.

Vloerdilataties

Wij brengen vloerdilataties aan als een onderbreking in de vloer. Vaak zijn deze nodig om de vloer te kunnen laten uitzetten en krimpen.

Vloer vragen?

Twan (binnendienst)
Beni (technisch)